Siemerink Schilderwerken, 75 jaar

Historie – heden

siemerink_historie3 Het bedrijf H.W. Siemerink schildersbedrijf is opgericht in 1938 door Herman Siemerink. Hij richtte zich voornamelijk op particuliere opdrachtgevers en lokale ondernemers in Haaksbergen. In 1967 nam Herman zijn zoon Martin Siemerink het bedrijf over en bouwde het samen met zijn vrouw Truus, verder uit naar een solide onderneming.

siemerink_historie2

Vanuit het centrum van Haaksbergen voeren wij schilderwerk uit aan vastgoed van particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen.

In 2000 heeft Harm Siemerink het bedrijf van zijn ouders overgenomen en in 2013 viert het familiebedrijf Siemerink Schilderwerken, haar 75 jarig bestaan.

siemerink_historie1

Vastgoed is voor zowel bedrijven als particulieren een waardevol bezit. Onderhoud is daarom zeer belangrijk.

Wij zien een stijgende lijn in onderhoud. De vraag naar onderhoud groeit doordat bedrijven en particulieren langer van een bedrijfspand, kantoor,  winkel of woning gebruik maken. Wij merken dat men nu voor kiest voor onderhouden en/of te renoveren. Een aantal jaren terug koos men sneller voor nieuwbouw en/of verhuizen.

Een goed imago creëren duurt jaren. Goed onderhoud is mensenwerk en de mensen die het onderhoud uitvoeren zijn het visitekaartje voor Siemerink schilderwerken. Voor ons is het essentieel dat we kritisch zijn op onze medewerkers, maar we geven ze ook alle ruimte om professioneel hun werk uit te kunnen voeren. Dit doen wij door opleidingen/cursussen bij nieuwe producten en interne trainingen.

Twitter updates

No public Twitter messages.